In sacco metode određivanja razgradljivosti bjelančevina hrane (CROSBI ID 123386)
Prilog u časopisu | pregledni rad (znanstveni)
Podaci o odgovornosti
Grbeša, Darko ; Černy, Tajana ; Pavić, Vesna
hrvatski
In sacco metode određivanja razgradljivosti bjelančevina hrane
U ovom revijalno radu opsežno se raspravlja o različitim čimbenicima koji utječu na razgradljivost bjelančevina i njenu procjenu in sacco metodom. Raspravlja se o bitnim postupcima metode koji se različito provode. Unatoč široko rasprostranjene upotrebe standardna metoda još nije prihvaćena. Na temelju kritičkog pregleda literature iznosi se prijedlog standardne in sacco metode.
Značajke in sacco metoda; razgradljivost proteina; prijedlog standardne metode
nije evidentirano
engleski
In sacco method in estimation of feed protein degradibility
nije evidentirano
Characteristics of in sacco methods; protein degradibillity; proposition of standard in sacco method
nije evidentirano
Podaci o izdanju
34 (3)
1992.
105-117-x
objavljeno
0023-4850