Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

In sacco metode određivanja razgradljivosti bjelančevina hrane (CROSBI ID 123386)

Prilog u časopisu | pregledni rad (znanstveni)

Grbeša, Darko ; Černy, Tajana ; Pavić, Vesna In sacco metode određivanja razgradljivosti bjelančevina hrane // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 34 (1992), 3; 105-117-x

Podaci o odgovornosti

Grbeša, Darko ; Černy, Tajana ; Pavić, Vesna

hrvatski

In sacco metode određivanja razgradljivosti bjelančevina hrane

U ovom revijalno radu opsežno se raspravlja o različitim čimbenicima koji utječu na razgradljivost bjelančevina i njenu procjenu in sacco metodom. Raspravlja se o bitnim postupcima metode koji se različito provode. Unatoč široko rasprostranjene upotrebe standardna metoda još nije prihvaćena. Na temelju kritičkog pregleda literature iznosi se prijedlog standardne in sacco metode.

Značajke in sacco metoda; razgradljivost proteina; prijedlog standardne metode

nije evidentirano

engleski

In sacco method in estimation of feed protein degradibility

nije evidentirano

Characteristics of in sacco methods; protein degradibillity; proposition of standard in sacco method

nije evidentirano

Podaci o izdanju

34 (3)

1992.

105-117-x

objavljeno

0023-4850

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)