Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Mogućnost gradnje zidanih konstrukcija iz YTONG proizvoda u potresnim područjima; 2. dio: Pokusna ispitivanja (CROSBI ID 750266)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Marović, Pavao Mogućnost gradnje zidanih konstrukcija iz YTONG proizvoda u potresnim područjima; 2. dio: Pokusna ispitivanja // Građevinski fakultet Sveučilišta u Splitu. 1997.

Podaci o odgovornosti

Marović, Pavao

hrvatski

Mogućnost gradnje zidanih konstrukcija iz YTONG proizvoda u potresnim područjima; 2. dio: Pokusna ispitivanja

U radu su prikazana pokusna ispitivanja nosivosti i stabilnosti zidanih konstrukcija iz YTONG proizvoda koji čine sastavni dio konstrukcije Bijeli strop, kao i cjelokupne konstrukcije Bijeli strop. U prvorm dijelu studije su detaljno opisani svi ispitivani elementi, izvršene pripreme za ispitivanje, uporabljeni instrumentarij za ispitivanje, ekipa za ispitivanje, predviđene sheme opterećenja, provedba rezultata, kao i svi dobiveni rezultati. U drugom dijelu je izvršena analiza dobivenih rezultata, kako na pojedinačnim elementima, tako i na gotovim konstrukcijama. Na kraju su dani zaključci glede mogućnosti uporabe predmetnih elemenata i konstrukcija u svakodnevnoj inženjerskoj praksi.

zidane konstrukcije; YTONG proizvodi; ispitivanje konstrukcija

nije evidentirano

engleski

The possibility of buiding masonry structures from YTONG elements in earthquake regions; 2. Part: Experimental analysis

nije evidentirano

masonry structures; YTONG elements; testing of structures

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Građevinski fakultet Sveučilišta u Splitu

1997.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Građevinarstvo