Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Studija utjecaja na okolinu kamenoloma “ Podoštra” -Gospić (CROSBI ID 757939)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Nuić, Jerko ; Galić, Ivo ; Živković, Stanislav Studija utjecaja na okolinu kamenoloma “ Podoštra” -Gospić // Ministarstvo zaštite okoliša, graditeljstva i prostornog planiranja. 1998.

Podaci o odgovornosti

Nuić, Jerko ; Galić, Ivo ; Živković, Stanislav

hrvatski

Studija utjecaja na okolinu kamenoloma “ Podoštra” -Gospić

U cilju dobivanja lokacijske dozvole za namjeravani zahvat u prostoru (eksploatacija tehničko-građevnog kamena u eksploatacijskom polju “ Podoštra” ), a sukladno odredbi Pravilnika o procjeni utjecaja na okoliš (N.N. 59/00 ; članak 3. ; Poglavlje VIII ; Točka 8.1.), trgovačko društvo RATRACO d.o.o. odlučila je izraditi Studiju utjecaja na okoliš kamenoloma tehničko-građevnog kamena “ Podoštra” Gospić kako bi u konačnici ispunila sve preduvjete za ishođenje dozvole za izvođenje rudarskih radova. Stoga je spomenuta tvrtka sklopila ugovor o izradi navedene Studije s Rudarsko-geološko-naftnim fakultetom iz Zagreba.

Studija utjecaja na okolinu; kamenolom

nije evidentirano

engleski

Environmental study on stone quarry "Podoštra"-Gospić

nije evidentirano

Environmental study; stone quarry

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Ministarstvo zaštite okoliša, graditeljstva i prostornog planiranja

1998.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Rudarstvo, nafta i geološko inženjerstvo