Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Wheat flour starch granule-size distribution and rheological properties of dough. Part 4. Farinographic measurements (CROSBI ID 120104)

Prilog u časopisu | izvorni znanstveni rad | međunarodna recenzija

Šebečić, Blaženka ; Šebečić, Berislav Wheat flour starch granule-size distribution and rheological properties of dough. Part 4. Farinographic measurements // Stärke, 51 (1999), 11-12 reprint; 445-459-x

Podaci o odgovornosti

Šebečić, Blaženka ; Šebečić, Berislav

engleski

Wheat flour starch granule-size distribution and rheological properties of dough. Part 4. Farinographic measurements

Granulometric and statistical parameters of granule-size distribution were correlated with different farinogram parameters. Significant correlation between parameters of farinogram and different granulometric parameters of granule-size distribution were found

wheat flour; starch granule-size distribution; rheological properties of dough

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

51 (11-12 reprint)

1999.

445-459-x

objavljeno

0038-9056

Povezanost rada

Biotehnologija

Indeksiranost