Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanice kvasca S. cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije (CROSBI ID 342942)

Ocjenski rad | diplomski rad

Šego, Danica Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanice kvasca S. cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije / Stehlik-Tomas, Vesna (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2005

Podaci o odgovornosti

Šego, Danica

Stehlik-Tomas, Vesna

hrvatski

Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanice kvasca S. cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije

Praćena je ugradnja iona bakra u stanice kvasca tijekom 24 sata fermentacije u statičkim i semiaerobnim uvjetima.

alkoholna fermentacija; bakar; mikroelementi; S. cerevisiae

nije evidentirano

engleski

Influence of the pH value on the incorporation of copper ions in the S. cerevisiae yeast cells during the process of the alcoholic fermentation

nije evidentirano

alcoholic fermentation; copper; microelements; S. cerevisiae

nije evidentirano

Podaci o izdanju

52

15.04.2005.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Biotehnologija