izvor podataka: crosbi
✓
Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanice kvasca S. cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije (CROSBI ID 342942)
Ocjenski rad | diplomski rad
Šego, Danica
Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanice kvasca S. cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije / Stehlik-Tomas, Vesna (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2005
Podaci o odgovornosti
Šego, Danica
Stehlik-Tomas, Vesna
hrvatski
Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanice kvasca S. cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije
Praćena je ugradnja iona bakra u stanice kvasca tijekom 24 sata fermentacije u statičkim i semiaerobnim uvjetima.
alkoholna fermentacija; bakar; mikroelementi; S. cerevisiae
nije evidentirano
engleski
Influence of the pH value on the incorporation of copper ions in the S. cerevisiae yeast cells during the process of the alcoholic fermentation
nije evidentirano
alcoholic fermentation; copper; microelements; S. cerevisiae
nije evidentirano
Podaci o izdanju
52
15.04.2005.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove