Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Moderni laboratorij za biomehaniku ljudskog kretanja - Prilog scenariju za emisiju TRENUTAK SPOZNAJE (autor Ana Franić) prikazanu 01.06.2005 na HRT2 (CROSBI ID 757147)

Druge vrste radova | popularni rad

Medved, Vladimir Moderni laboratorij za biomehaniku ljudskog kretanja - Prilog scenariju za emisiju TRENUTAK SPOZNAJE (autor Ana Franić) prikazanu 01.06.2005 na HRT2 // Prilog scenariju za emisiju TRENUTAK SPOZNAJE, prikazanu 02.06.2005. na HTV2.. 2005.

Podaci o odgovornosti

Medved, Vladimir

hrvatski

Moderni laboratorij za biomehaniku ljudskog kretanja - Prilog scenariju za emisiju TRENUTAK SPOZNAJE (autor Ana Franić) prikazanu 01.06.2005 na HRT2

Daje se sažeti uvid u područje biomehanike ljudskog kretanja, u kojem se rabi metodologija biomedicinskog inženjerstva. Prikazuje se i ilustrira radni proces u suvremenom laboratoriju, u okviru Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, namijenjenom mjerenju i analizi raznovrsnih sportskih i patoloških lokomocija.

Biomehanika; laboratorij; ljudsko kretanje

TV prilog se može pogledati na www.kif.hr pod "Prostor i oprema" na dnu stranice.

engleski

A Modern laboratory for human movement biomechanics

nije evidentirano

Biomechanics; laboratory; human movement

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Prilog scenariju za emisiju TRENUTAK SPOZNAJE, prikazanu 02.06.2005. na HTV2.

2005.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Pedagogija

Poveznice