Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Brza cesta Čaporice-Kamensko – Utjecaj na prometne tokove (CROSBI ID 756473)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Marušić, Dušan ; Stazić, Tatjana ; Petrov, Vedran Brza cesta Čaporice-Kamensko – Utjecaj na prometne tokove // Građevinsko-arhitektonski fakultet Sveučilišta u Splitu. 2005.

Podaci o odgovornosti

Marušić, Dušan ; Stazić, Tatjana ; Petrov, Vedran

hrvatski

Brza cesta Čaporice-Kamensko – Utjecaj na prometne tokove

Elaborat o Utjecaju na prometne tokove rađen je za potrebe Studije o utjecaju na okoliš brze ceste Čaporice-Kamensko. Planirana brza cesta od čvora Čaporice do Kamenskog (granica sa BIH) svojim koridorom presijeca postojeće trase državnih (D60), županijskih (Ž-6150) i lokalnih cesta (L-67090, L-67096). Prostorno-prometno-građevinskom studijom šireg područja brze ceste prognozirani su prometni tokovi u odnosu na etape građenja. Raskrižja s drugim prometnicama se grade postepeno ili van razine unutar jedne etape građenja, da bi po završetku građenja cijele dionice. Za odmor putnika, te za zadovoljavanje njihovih ostalih sekundarnih potreba, kao i uslužnih potreba za cestovna i motorna vozila, ključnu ulogu ima izbor odgovarajuće lokacije i sadržaj pratećih uslužnih objekata.

brza cesta; prometno opterećenje; raskrižje

nije evidentirano

engleski

Highway Čaporice - Kamensko – The influences on traffic flows

nije evidentirano

highway; traffic load; crossroads

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Građevinsko-arhitektonski fakultet Sveučilišta u Splitu

2005.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Građevinarstvo