Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja (CROSBI ID 341708)

Ocjenski rad | diplomski rad

Bačić, Lidija Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja / Štrucelj, Dubravka (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2005

Podaci o odgovornosti

Bačić, Lidija

Štrucelj, Dubravka

hrvatski

Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja

*

*

Za potpuni bibliografski opis nedostaju: *Ključne riječi na izvornom jeziku rada *Ključne riječi na engleskom jeziku *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)

engleski

The influence of natural antioxidants on characteristics and stability of virgin olive oil

nije evidentirano

*

nije evidentirano

Podaci o izdanju

77

16.06.2005.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija