izvor podataka: crosbi
✓
Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja (CROSBI ID 341708)
Ocjenski rad | diplomski rad
Bačić, Lidija
Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja / Štrucelj, Dubravka (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2005
Podaci o odgovornosti
Bačić, Lidija
Štrucelj, Dubravka
hrvatski
Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja
*
*
Za potpuni bibliografski opis nedostaju: *Ključne riječi na izvornom jeziku rada *Ključne riječi na engleskom jeziku *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)
engleski
The influence of natural antioxidants on characteristics and stability of virgin olive oil
nije evidentirano
*
nije evidentirano
Podaci o izdanju
77
16.06.2005.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove