Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Metodologija istraživačkog rada (CROSBI ID 742251)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Kulenović, Zlatan Metodologija istraživačkog rada / Bićanić, Zlatimir ; Kulenović, Zlatan (ur.). Split: Pomorski fakultet Sveučilišta u Splitu, 2005. 63..

Podaci o odgovornosti

Kulenović, Zlatan

Bićanić, Zlatimir ; Kulenović, Zlatan

hrvatski

Metodologija istraživačkog rada

Ova skripta prvenstveno je namijenjena studentima poslijediplomskog studija Pomorskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, koji izučavaju problematiku metodologije znanstvenog i stručnog istraživanja u okviru pradmeta Metodologija istraživačkog rada. U skripti se daju sažeti sustavni savjeti i preporuke za znanstveni i stručni istraživački rad, formuliranje i prezentiranje rezultata istraživanja te pisanje i stvaranje znanstvenih i stručnih djela, poglavito u pomorstvu kao izrazito multidisciplinarnoj znanstvenoj disciplini. Mada je skripta namjenjena studentima pomorstva s manje iskustva u pisanju, ona može biti od koristi i iskusnijima kao i studentima drugih studija iz područja tehničkih znanosti, mladim istraživačima i stručnjacima iz prakse, te svim onima koji moraju istraživati, oblikovati i predstaviti rezultate svoga znanstvenog i stručnog rada.

metodologija; znanstvenoistraživački rad

nije evidentirano

engleski

Methodology of scientific research

nije evidentirano

methodology; scientific research

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Split: Pomorski fakultet Sveučilišta u Splitu

63

2005.

nije evidentirano

objavljeno

953-6655-25-X

Povezanost rada

Tehnologija prometa i transport