Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Izgradnja svinjogojskog objekta i matičnog stada (20 krmača i 1 nerast) (CROSBI ID 750095)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Čolak, Gorge ; Šergo, Zdravko ; Tomčić, Zdenko Izgradnja svinjogojskog objekta i matičnog stada (20 krmača i 1 nerast) // Institut za poljoprivredu i turizam, Poreč. 1996.

Podaci o odgovornosti

Čolak, Gorge ; Šergo, Zdravko ; Tomčić, Zdenko

hrvatski

Izgradnja svinjogojskog objekta i matičnog stada (20 krmača i 1 nerast)

Investicijski program izgradnje svinjogojskog objekta, nabavku opreme i 21 komada svinja izradjen je u Institutu za poljoprivredu i turizam Poreč na investitorovu zamolbu. Investitor je Križanac Josip ; zadaća investicijskog programa je bila anticipacija budućih namjeravanih tehničkih i financijskih aktivnosti ; ponuda optimalnog tehnološkog rješenja i know how-a vezanih za namjeravanu investiciju u svinjogojsku farmu ; proračun individualne i društvene efikasnosti koja korenspondira zahtjevu metodologije obrade investicijskih programa ; i elaboriranje društvene i individualne opravdanosti investicije.

investicija; svinje; tehnologija

nije evidentirano

engleski

The Eraction of Swine Nursery Object and Maternity Fold

nije evidentirano

investition; swine; technology

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Institut za poljoprivredu i turizam, Poreč

1996.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Ekonomija