Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Analiza pouzdanosti i sigurnosti sustava nuklearne elektrane - o vrednovanju ponuda za nuklearne elektrane sa stajališta vjerojatnosne procjene sigurnosti (CROSBI ID 755753)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Mikuličić, Vladimir ; Tomić, Bojan Analiza pouzdanosti i sigurnosti sustava nuklearne elektrane - o vrednovanju ponuda za nuklearne elektrane sa stajališta vjerojatnosne procjene sigurnosti // Studija izrađena za Zajednicu elektroprivrednih poduzeća Hrvatske, ETF - Zagreb, Zavod za visoki napon i energetiku, Zagreb (55 str.). 1986.

Podaci o odgovornosti

Mikuličić, Vladimir ; Tomić, Bojan

hrvatski

Analiza pouzdanosti i sigurnosti sustava nuklearne elektrane - o vrednovanju ponuda za nuklearne elektrane sa stajališta vjerojatnosne procjene sigurnosti

-

pouzdanost; sigurnost; nuklearna elektrana; vjerojatnosna procjena

nije evidentirano

engleski

-

nije evidentirano

safety; reliability; nuclear power plant; probabilistic assessment

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Studija izrađena za Zajednicu elektroprivrednih poduzeća Hrvatske, ETF - Zagreb, Zavod za visoki napon i energetiku, Zagreb (55 str.)

1986.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

nije evidentirano