Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Najčešće pogreške u tehnologiji proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (OPG). (CROSBI ID 504141)

Prilog sa skupa u zborniku | stručni rad | domaća recenzija

Kalit, Samir Najčešće pogreške u tehnologiji proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (OPG). // Zbornik predavanja. "Peto savjetovanje uzgajivača ovaca i koza u Republici Hrvatskoj" / Barač, Zdravko (ur.). Opatija: HLAD - Papirna konfekcija, Pluska, 2003. str. 63-73-x

Podaci o odgovornosti

Kalit, Samir

hrvatski

Najčešće pogreške u tehnologiji proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (OPG).

Kroz višegodišnji rad u istraživanju i razvijanu tehnologija proizvodnje autohtonih sireva na OPG došlo se do različitih spoznaja o pogreškama u proizvodnji sira. Najčešće pogreške nastaju: uslijed neodgovarajuće mikrobiološke kakvoće mlijeka za sirenje (rano i kasno nadimanje sira), pogreške zakiseljavanja, pogreške prešanja, pogreške u salamurenju sira, pogreške nastale usljed rasta kvasaca i korineformnih bakterija po površini sira.

autohtoni sirevi; tehnologija; pogreške

nije evidentirano

engleski

The most frekvency faults in technology of autochthonous cheeses on family farms

nije evidentirano

autochthonous cheese; technology; faults

nije evidentirano

Podaci o prilogu

63-73-x.

2003.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Zbornik predavanja. "Peto savjetovanje uzgajivača ovaca i koza u Republici Hrvatskoj"

Barač, Zdravko

Opatija: HLAD - Papirna konfekcija, Pluska

Podaci o skupu

Peto savjetovanje uzgajivača ovaca i koza u Republici Hrvatskoj.

pozvano predavanje

09.10.2003-10.10.2003

Opatija, Hrvatska

Povezanost rada





Poljoprivreda (agronomija)