Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Tehnološki projekt proizvodnje jeans hlača i jeans jakni za Stilin d.o.o. (CROSBI ID 755604)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Ujević, Darko ; Rogale, Dubravko ; Petrunić, Igor Tehnološki projekt proizvodnje jeans hlača i jeans jakni za Stilin d.o.o. // Elaborat za tvrtku Stilin d.o.o.. 2004.

Podaci o odgovornosti

Ujević, Darko ; Rogale, Dubravko ; Petrunić, Igor

hrvatski

Tehnološki projekt proizvodnje jeans hlača i jeans jakni za Stilin d.o.o.

Definiran je projektni zadatak koji sadrži sljedeće:opis tehnološkog procesa, tehnološku shemu i prostorni razmještaj sredstava rada i opreme, okvirni izračun potrebnih tehnoloških fluida, tehnološku listu operacija rada za izradu jeans hlača. Uvidom u postojeću dokumentaciju i temeljem radnog sastanka informirani smo o trenutnom stanju pogona koji sadržava sljedeće: skladište osnovnog i pomoćnog materijala, pogon za tehnološki proces krojenja, tehnološki proces šivanja te dorade, kao i skladište gotove robe. Postoji i posebna prostorija za modelara, tj. dizajnera. Na istoj etaži se također nalaze i neophodne pomoćne prostorije (garderoba, sanitarni čvorovi), pomoćno skladište i trgovina maloprodaje.Iz toga razloga prikazani su idejni polazni elementi za učinkovitu proizvodnju s vlastitim dizajnom jeans odjeće.

tehnološki projekt proizvodnje; jeans odjeća

nije evidentirano

engleski

Tecnological study of jeans trausers and jacket production in Stilin d.o.o.

nije evidentirano

technological project for productions; jeans clothing

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Elaborat za tvrtku Stilin d.o.o.

2004.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Tekstilna tehnologija