Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Svi naši VIP projekti 2 (CROSBI ID 2466)

Urednička knjiga | monografija (znanstvena)

Svi naši VIP projekti 2 / Herak Ćustić, Mirjana (ur.) Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu ; Ministarstvo poljoprivrede i šumarstva Republike Hrvatske, 2004

Podaci o odgovornosti

Herak Ćustić, Mirjana

Jovanović, Tamara

hrvatski

Svi naši VIP projekti 2

Knjiga "Svi naši VIP-projekti 2", nastavak je prve knjige "Svi naši VIP-projekti", a predstavlja dio istraživanja koja provode znanstvenici, nastavnici i suradnici Agronomskog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva, te Hrvatskim zavodom za poljoprivrednu savjetodavnu službu. Knjiga &laquo ; ; Svi naši VIP projekti&raquo ; ; izdana 2002. godine obuhvatila je 93 projekta odobrena u razdoblju od 1998. do 2000. godine, koje su proveli znanstvenici, nastavnici i suradnici Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Oni projekti koji su u trenutku objave knjige bili završeni prikazani su u cijelosti (ukupno 46). Istraživanja preostalih projekata su tada još bila u tijeku (ukupno 47), pa stoga i nije bilo moguće prikazati njihove rezultate. Cilj druge knjige je na što jednostavniji i transparentniji način prikazati rezultate istraživanja projekata započetih u spomenutom periodu od 2000. do 2001. godine, te navesti ciljeve, metode i primjenjivost novih projekata odobrenih 2003. i 2004. godine (ukupno 27). Radi navedene dinamike odobravanja projekata, te njihove provedbe, knjiga &laquo ; ; Svi naši VIP projekti 2&raquo ; ; sastoji se od dva i fizički odvojena dijela. Prvi dio prikazuje rezultate završenih projekata koje nije bilo moguće objaviti u prvoj knjizi (2002. godine). Drugi dio prikazuje ciljeve i metode istraživanja novih projekata, a rezultati će biti prikazani u nekom novom izdanju. Gledano u cjelini, u periodu od 1998. do danas, u obje knjige su obrađena 93 završena projekta i 27 projekata koji su još u tijeku. Radi lakšeg praćenja i pronalaženja podataka, zadržana je ista organizacija poglavlja kao i u prvoj knjizi. Projekti su stoga razvrstani u poglavlja: Opća poljoprivreda, Biljna proizvodnja s Ratarskom i Hortikulturnom proizvodnjom, Stočarska proizvodnja razvrstana po skupinama životinja, te Agrarna ekonomika.

Projekti; Vijeće za istraživanje u poljoprivredi (VIP); Ministarstvo poljoprivrede; šumarstva i vodnog gospodarstva; Hrvatski zavod za poljoprivrednu savjetodavnu službu (HZPSS)

nije evidentirano

engleski

All our ARC projects 2

nije evidentirano

Projects; Agricultural Research Council (ARC); Ministry of Agriculture; Forestry and Water Management; Croatian Agricultural Extension Institute (CAEI)

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu ; Ministarstvo poljoprivrede i šumarstva Republike Hrvatske

2004.

953-6135-44-2

270

objavljeno

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)