izvor podataka: crosbi
!
Prehrambene tradicije (CROSBI ID 30376)
Prilog u knjizi | izvorni znanstveni rad
Muraj, Aleksandra
Prehrambene tradicije // Hrvatska tradicijska kultura = Croatian Folk Culture / Vitez, Zorica (ur.). Zagreb: Institut za etnologiju i folklOris tiku (IEF), 2004. str. 295-308
Podaci o odgovornosti
Muraj, Aleksandra
hrvatski
Prehrambene tradicije
Iz seljačkog kulinarstva kakvo je prevladavalo u četiri hrvatska kulturno-geografska područja, a bilo je u primjeni u razdoblju od kraja 19. do sredine 20. st., predočeni su kulinarski postupci i uređaji te ona svakodnevna i blagdanska jela koja su etnološki relevantna.
tradicijska prehrana ; Hrvatska
nije evidentirano
engleski
Traditional nourishment
nije evidentirano
traditional nourishment ; Croatia
nije evidentirano
Podaci o prilogu
295-308.
objavljeno
Podaci o knjizi
Hrvatska tradicijska kultura = Croatian Folk Culture
Vitez, Zorica
Zagreb: Institut za etnologiju i folklOris tiku (IEF)
2004.
953-6020-25-4
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove