Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Utjecaj iona bakra na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Saccharomyces cerevisiae (CROSBI ID 340249)

Ocjenski rad | diplomski rad

Bencetić, Martina Utjecaj iona bakra na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Saccharomyces cerevisiae / Stehlik-Tomas, Vesna (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004

Podaci o odgovornosti

Bencetić, Martina

Stehlik-Tomas, Vesna

hrvatski

Utjecaj iona bakra na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Saccharomyces cerevisiae

U radu je ispitivan utjecaj iona bakra na kinetiku alkoholne fermentacije na različitim podlogama.

saccharomyces cerevisiae; bakar

nije evidentirano

engleski

The influence of cupric ions on kinetic of ethanolic fermentation with yeast S. cerevisiae

nije evidentirano

saccharomyces cerevisiae; copper

nije evidentirano

Podaci o izdanju

56

12.07.2004.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Biotehnologija