izvor podataka: crosbi
✓
Utjecaj iona bakra na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Saccharomyces cerevisiae (CROSBI ID 340249)
Ocjenski rad | diplomski rad
Bencetić, Martina
Utjecaj iona bakra na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Saccharomyces cerevisiae / Stehlik-Tomas, Vesna (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
Podaci o odgovornosti
Bencetić, Martina
Stehlik-Tomas, Vesna
hrvatski
Utjecaj iona bakra na kinetiku alkoholne fermentacije s kvascem Saccharomyces cerevisiae
U radu je ispitivan utjecaj iona bakra na kinetiku alkoholne fermentacije na različitim podlogama.
saccharomyces cerevisiae; bakar
nije evidentirano
engleski
The influence of cupric ions on kinetic of ethanolic fermentation with yeast S. cerevisiae
nije evidentirano
saccharomyces cerevisiae; copper
nije evidentirano
Podaci o izdanju
56
12.07.2004.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove