Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Informacijski sustav subvencionirane prehrane studenata (CROSBI ID 750026)

Druge vrste radova | računalni programski paket

Krajcar, Slavko ; Mornar, Vedran ; Pukljak-Zoković, Dubravka ; Richter, Ines ; Fertalj, Krešimir Informacijski sustav subvencionirane prehrane studenata. 1999.

Podaci o odgovornosti

Krajcar, Slavko ; Mornar, Vedran ; Pukljak-Zoković, Dubravka ; Richter, Ines ; Fertalj, Krešimir

hrvatski

Informacijski sustav subvencionirane prehrane studenata

Programski su podržane sljedeće funkcije: Studentima se izdaju identifikacijske kartice s jedinstvenim matičnim brojem akademskog građanina, slikom i potpisom korisnika i magnetskim zapisom. Distribuirano se po visokoškolskim ustanovama prikupljaju relevantni podaci o studentima i prenose u središnju bazu podataka. Svi subjekti u sustvu, znači visokoškolske ustanove, restorani studentske prehrane i ugovorni restorani povezani su sa središnjom bazom preko CARnet-a, preko stalno iznajmljenih telefonskih linija ili se povremeno povezuju pozivom. Minisarstvo znanosti i tehnologije propisuje modalitet subvencioniranja studentske prehrane, a izrađeni informacijski sutav osigurava njihovo provođenje. Restorani i fakulteti dobivaju financijske i naturalne pokazatelje koji rezultiraju iz korištenja sustava. Izvješća iz sustava predstavljaju i podloge za donošenje odluka o upravljanju sustavom. Prikupljeni podaci o studentima bit će osnovica izgadnje informacijskog sustava visokih učilišta, a studentske identifikacijske kartice će naći i širu primjenu i u perspektivi zamijeniti indekse.

informacijski sustav; iksice; subvencionirana prehrana; studenti

nije evidentirano

engleski

Information system of the subsidised students' aliment

nije evidentirano

information system; identification card; subsidised aliment; students

nije evidentirano

Podaci o izdanju

1999.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Računarstvo