izvor podataka: crosbi
!
Proteini soje u humanoj prehrani (CROSBI ID 30324)
Prilog u knjizi | stručni rad
Colić Barić, Irena
Proteini soje u humanoj prehrani // Proteini u prehrani i dijetetici / Živković, Roko ; Biđin, Zdenko ; Oberiter, Vlado (ur.). Zagreb: Akademija medicinskih znanosti Hrvatske, 1999. str. 75-92-x
Podaci o odgovornosti
Colić Barić, Irena
hrvatski
Proteini soje u humanoj prehrani
Zbog svoje visoke prehrambene vrijednosti soja ima sve veće značenje u humanoj prehrani. Prehrambeni proizvodi na osnovi proteina soje danas su vrlo zastupljeni u humanoj prehrani kako istočnih tako i zapadnih zemalja. U novije vrijeme soja postaje značajna i zbog svojih nenutritivnih komponenti, koje sudjeluju u prevenciji mnogih bolesti moderne civilizacije.
proteini soje
nije evidentirano
engleski
Soybean proteins in human nutrition
nije evidentirano
soybean proteins
nije evidentirano
Podaci o prilogu
75-92-x.
objavljeno
Podaci o knjizi
Proteini u prehrani i dijetetici
Živković, Roko ; Biđin, Zdenko ; Oberiter, Vlado
Zagreb: Akademija medicinskih znanosti Hrvatske
1999.
953-96682-8-X
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove