Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Proteini soje u humanoj prehrani (CROSBI ID 30324)

Prilog u knjizi | stručni rad

Colić Barić, Irena Proteini soje u humanoj prehrani // Proteini u prehrani i dijetetici / Živković, Roko ; Biđin, Zdenko ; Oberiter, Vlado (ur.). Zagreb: Akademija medicinskih znanosti Hrvatske, 1999. str. 75-92-x

Podaci o odgovornosti

Colić Barić, Irena

hrvatski

Proteini soje u humanoj prehrani

Zbog svoje visoke prehrambene vrijednosti soja ima sve veće značenje u humanoj prehrani. Prehrambeni proizvodi na osnovi proteina soje danas su vrlo zastupljeni u humanoj prehrani kako istočnih tako i zapadnih zemalja. U novije vrijeme soja postaje značajna i zbog svojih nenutritivnih komponenti, koje sudjeluju u prevenciji mnogih bolesti moderne civilizacije.

proteini soje

nije evidentirano

engleski

Soybean proteins in human nutrition

nije evidentirano

soybean proteins

nije evidentirano

Podaci o prilogu

75-92-x.

objavljeno

Podaci o knjizi

Proteini u prehrani i dijetetici

Živković, Roko ; Biđin, Zdenko ; Oberiter, Vlado

Zagreb: Akademija medicinskih znanosti Hrvatske

1999.

953-96682-8-X

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija