Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 17530

Utjecaj vrste mlijeka i načina soljenja na kakvoću sira u salamuri


Belošević, Roberta
Utjecaj vrste mlijeka i načina soljenja na kakvoću sira u salamuri 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Naslov
Utjecaj vrste mlijeka i načina soljenja na kakvoću sira u salamuri
(Kind of milk and salt variety influence on quality of brined cheese)

Autori
Belošević, Roberta

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
07.03

Godina
1997

Stranica
64

Mentor
Tratnik, Ljubica

Ključne riječi
Vrsta mlijeka; načina soljenja; kakvoća; sir u salamuri
(Kind of milk; salt variety; quality; brined cheese)

Sažetak
*

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
Za potpuni bibliografski opis nedostaje *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)



POVEZANOST RADA


Projekt / tema
058501

Ustanove
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb