izvor podataka: crosbi
✓
Utjecaj vrste mlijeka i načina soljenja na kakvoću sira u salamuri (CROSBI ID 329668)
Ocjenski rad | diplomski rad
Belošević, Roberta
Utjecaj vrste mlijeka i načina soljenja na kakvoću sira u salamuri / Tratnik, Ljubica (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1997
Podaci o odgovornosti
Belošević, Roberta
Tratnik, Ljubica
hrvatski
Utjecaj vrste mlijeka i načina soljenja na kakvoću sira u salamuri
*
vrsta mlijeka; načina soljenja; kakvoća; sir u salamuri
Za potpuni bibliografski opis nedostaje *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)
engleski
Kind of milk and salt variety influence on quality of brined cheese
nije evidentirano
kind of milk; salt variety; quality; brined cheese
nije evidentirano
Podaci o izdanju
64
07.03.1997.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove