Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Utjecaj vrste mlijeka i načina soljenja na kakvoću sira u salamuri (CROSBI ID 329668)

Ocjenski rad | diplomski rad

Belošević, Roberta Utjecaj vrste mlijeka i načina soljenja na kakvoću sira u salamuri / Tratnik, Ljubica (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1997

Podaci o odgovornosti

Belošević, Roberta

Tratnik, Ljubica

hrvatski

Utjecaj vrste mlijeka i načina soljenja na kakvoću sira u salamuri

*

vrsta mlijeka; načina soljenja; kakvoća; sir u salamuri

Za potpuni bibliografski opis nedostaje *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)

engleski

Kind of milk and salt variety influence on quality of brined cheese

nije evidentirano

kind of milk; salt variety; quality; brined cheese

nije evidentirano

Podaci o izdanju

64

07.03.1997.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija