Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj mješavine ovčjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću sireva proizvedenih kao Paški sir i sir Pekorelo (CROSBI ID 329655)

Ocjenski rad | diplomski rad

Kitonić, Tomislav Utjecaj mješavine ovčjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću sireva proizvedenih kao Paški sir i sir Pekorelo / Tratnik, Ljubica (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1996

Podaci o odgovornosti

Kitonić, Tomislav

Tratnik, Ljubica

hrvatski

Utjecaj mješavine ovčjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću sireva proizvedenih kao Paški sir i sir Pekorelo

.

ovčje mlijeko; kravlje mlijeko; paški sir; sir Pekorelo

nije evidentirano

engleski

The influence of cow and sheep milk mixture on cheeses quality produced as Paški sir and Pekorelo

nije evidentirano

cow milk; sheep milk; Paški sir; Pekorelo

nije evidentirano

Podaci o izdanju

72

20.12.1996.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano