izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj mješavine ovčjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću sireva proizvedenih kao Paški sir i sir Pekorelo (CROSBI ID 329655)
Ocjenski rad | diplomski rad
Kitonić, Tomislav
Utjecaj mješavine ovčjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću sireva proizvedenih kao Paški sir i sir Pekorelo / Tratnik, Ljubica (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1996
Podaci o odgovornosti
Kitonić, Tomislav
Tratnik, Ljubica
hrvatski
Utjecaj mješavine ovčjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću sireva proizvedenih kao Paški sir i sir Pekorelo
.
ovčje mlijeko; kravlje mlijeko; paški sir; sir Pekorelo
nije evidentirano
engleski
The influence of cow and sheep milk mixture on cheeses quality produced as Paški sir and Pekorelo
nije evidentirano
cow milk; sheep milk; Paški sir; Pekorelo
nije evidentirano
Podaci o izdanju
72
20.12.1996.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove