Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 17427

Utjecaj mješavine ovčjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću sireva proizvedenih kao Paški sir i sir Pekorelo


Kitonić, Tomislav
Utjecaj mješavine ovčjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću sireva proizvedenih kao Paški sir i sir Pekorelo 1996., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Naslov
Utjecaj mješavine ovčjeg i kravljeg mlijeka na kakvoću sireva proizvedenih kao Paški sir i sir Pekorelo
(The influence of cow and sheep milk mixture on cheeses quality produced as Paški sir and Pekorelo)

Autori
Kitonić, Tomislav

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
20.12

Godina
1996

Stranica
72

Mentor
Tratnik, Ljubica

Ključne riječi
Ovčje mlijeko; kravlje mlijeko; paški sir; sir Pekorelo
(Cow milk; sheep milk; Paški sir; Pekorelo)

Sažetak
.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekt / tema
058501

Ustanove
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb