Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Tenderska dokumentacija za blok transformatore za HE Kosinj, HE Senj 1 i HE Senj 2 (CROSBI ID 750015)

Druge vrste radova | ostalo

Mikulecky, Antun Tenderska dokumentacija za blok transformatore za HE Kosinj, HE Senj 1 i HE Senj 2 // Končar - Institut za elektrotehniku, d.d., Biblioteka autorskih radova, rad br. A 21510-42. 1998.

Podaci o odgovornosti

Mikulecky, Antun

hrvatski

Tenderska dokumentacija za blok transformatore za HE Kosinj, HE Senj 1 i HE Senj 2

Za HE Kosinj napisana je natječajna tehnička dokumentacija na hrvatskom i engleskom jeziku za blok transformatore 35 MVA i 25 MVA, omjera transformacije 10,5/121 kV, te za HE Senj 1 za tri blok transformatora snaga po 90 MVA, od kojih jedan omjera transformacije 10,5/245 kV, a dva omjera transformacije 10,5/121 kV, te za HE Senj 2 za dva blok transformatora snaga po 220 MVA i omjera transformacije 16/245 kV, na ukupno 103 stranice hrvatskog i 99 stranica engleskog teksta. Dokumentacija je namijenjena za raspis međunarodnog natječaja, a obuhvaća popise normi, opise zahtjevanih tehničkih karakteristika, zahtjeva za konstrukciju, ispitivanje, program osiguranja kvalitete i upute za održavanje, te liste tehničkih podataka zajamčenih parametara i cijena.

blok transformator; tender

nije evidentirano

engleski

Tendering Documentation for Generator Transformers for HPP Kosinj, HPP Senj 1 and HPP Senj 2

nije evidentirano

generator transformer; tender

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Končar - Institut za elektrotehniku, d.d., Biblioteka autorskih radova, rad br. A 21510-42

1998.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Elektrotehnika