Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

The Effects Of Different Wine Beverages And Ethanol On Plasma Antioxidant Capacity And Level Of Urates (CROSBI ID 502018)

Prilog sa skupa u časopisu | sažetak izlaganja sa skupa

Musić, Ivana ; Modun, Darko ; Salamunić, Ilza ; Katalinić, Višnja ; Boban, Mladen ; Kozina, Bernard The Effects Of Different Wine Beverages And Ethanol On Plasma Antioxidant Capacity And Level Of Urates // Periodicum biologorum. 2004. str. 116-116

Podaci o odgovornosti

Musić, Ivana ; Modun, Darko ; Salamunić, Ilza ; Katalinić, Višnja ; Boban, Mladen ; Kozina, Bernard

engleski

The Effects Of Different Wine Beverages And Ethanol On Plasma Antioxidant Capacity And Level Of Urates

Because polyphenolic-containing beverages in contrast to ethanol water solution induced an increase in FRAP plasma antioxidant capacity that was closely related with the increase of plasma urates, this study indicates that urates play a significant role in antioxidant capacity of human plasma related to red wine consumption.

red wine; ethanol; plasma; antioxidant capacity; urates

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

116-116.

2004.

nije evidentirano

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Periodicum biologorum

0031-5362

Podaci o skupu

Hrvatski kongres farmakologije s međunarodnim sudjelovanjem (4 ; 2004)

poster

15.09.2004-18.09.2004

Split, Hrvatska

Povezanost rada

Kemija, Temeljne medicinske znanosti, Prehrambena tehnologija

Indeksiranost