Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Međunarodni kulturnopovijesni simpozij Mogersdorf (CROSBI ID 755253)

Druge vrste radova | ostalo

Šute, Ivica ; Iličić, Davor Međunarodni kulturnopovijesni simpozij Mogersdorf // Međunarodni kulturnopovijesni simpozij Mogersdorf. 2004.

Podaci o odgovornosti

Šute, Ivica ; Iličić, Davor

hrvatski

Međunarodni kulturnopovijesni simpozij Mogersdorf

Na ovom multimedisjkom CD-u okupljeni su svi radovi hrvatskih referenata koji su od 1972. do danas nastupili na Međunarodnom kulturno-povijesnom simpoziju „ Mogersdorf“ . Također je dana njihova biografija i bibliografija najvažnijih radova te bibliografija radova o simpoziju „ Mogersdorf“ . Na CD-u je prikazana čitava povijest simpozija, od samih začetaka ideje 1964. do prvog okupljanja 1969. pa sve do danas. Posebno je istraženo hrvatsko uključivanje u simpozij, intervjuirani su glavni hrvatski inicijatori za ulazak u ovaj cijenjeni međunarodni simpozij, opći društveni i politički kontekst hrvatskog ulaska 1971. itd. Osim toga, analizirana su i sva hrvatskih domaćinstva ovom međunarodnom okupljanju (Sisak, Osijek, Trakošćan i Koprivnica), kulturni programi, interes političara za skup i td.

simpozij; Mogersdorf; referati; međunarodni; kulturno-povijesni; hrvatska sudjelovanja

nije evidentirano

engleski

International Cultural-Historical Symposion Mogersdorf

nije evidentirano

symposium; Mogersdorf; report; international; cultural-historical; Croatian participation

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Međunarodni kulturnopovijesni simpozij Mogersdorf

2004.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Povijest