izvor podataka: crosbi
✓
Usporedba infuzijskog i dekokcijskog postupka ukomljavanja (CROSBI ID 339684)
Ocjenski rad | diplomski rad
Kapitanović , Joško
Usporedba infuzijskog i dekokcijskog postupka ukomljavanja / Marić , Vladimir (mentor);
Split, Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu, . 2004
Podaci o odgovornosti
Kapitanović , Joško
Marić , Vladimir
hrvatski
Usporedba infuzijskog i dekokcijskog postupka ukomljavanja
U diplomskom radu se uspoređuju dvije metode ukomljavanja piva, metoda ukomljavanja piva dekokcijom i metoda ukomljavanja infuzijom. Uspoređujemo njihove teorijske i praktične (parametarske) vrijednosti.
pivo; infuzijski postupak; dekokcijski postupak; ukomljavanje
nije evidentirano
engleski
Comparision between infusion and decoction process for wort preparation
nije evidentirano
beer; infusion process; decoction process; wort preparation
nije evidentirano
Podaci o izdanju
53
30.06.2004.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu
Split