Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Usporedba infuzijskog i dekokcijskog postupka ukomljavanja (CROSBI ID 339684)

Ocjenski rad | diplomski rad

Kapitanović , Joško Usporedba infuzijskog i dekokcijskog postupka ukomljavanja / Marić , Vladimir (mentor); Split, Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu, . 2004

Podaci o odgovornosti

Kapitanović , Joško

Marić , Vladimir

hrvatski

Usporedba infuzijskog i dekokcijskog postupka ukomljavanja

U diplomskom radu se uspoređuju dvije metode ukomljavanja piva, metoda ukomljavanja piva dekokcijom i metoda ukomljavanja infuzijom. Uspoređujemo njihove teorijske i praktične (parametarske) vrijednosti.

pivo; infuzijski postupak; dekokcijski postupak; ukomljavanje

nije evidentirano

engleski

Comparision between infusion and decoction process for wort preparation

nije evidentirano

beer; infusion process; decoction process; wort preparation

nije evidentirano

Podaci o izdanju

53

30.06.2004.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu

Split

Povezanost rada

Biotehnologija