Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Osnove hrvatskog prometnog prava i osiguranja (CROSBI ID 742051)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Romštajn, Ivan Osnove hrvatskog prometnog prava i osiguranja. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2003. 322..

Podaci o odgovornosti

Romštajn, Ivan

hrvatski

Osnove hrvatskog prometnog prava i osiguranja

Autor je za potrebe studija pomorskog i općeg prometnog prava i Prava osiguranja na pravnim fakultetima obradio sažeto institute svih grana prometa (pomorski, unutarnja plovidba, željeznički, cestovni i zračni prijevoz stvari, te putnika i prtljage, ali također poštanski, promet cjevovodima, otpremnički i skladišni poslovi, te osiguranje osobito u transportu, uz suosiguranje i reosiguranje). Prikazao je i prijevoze u kojima sudjeluje više prijevoznika, te aktualne mješovite (kombinirane) prijevoze. U knjizi su i osnovna saznanja o organizaciji prometa, te međunarodnog prava mora. Autor je imao na umu osobito sadržaje relevantnih međunarodnih konvencija.

Prometno pravo; osiguranje; Hrvatska

nije evidentirano

engleski

The Base of Croatian Transport Law and Insurance

nije evidentirano

Transport Law; Insurance; Croatia

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

322

2003.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Povezane osobe




Pravo