Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Oksidacijska stabilnost sojinog ulja u proizvodnji margarina (CROSBI ID 339625)

Ocjenski rad | diplomski rad

Marić, Sandra Oksidacijska stabilnost sojinog ulja u proizvodnji margarina / Rade, Desanka (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004

Podaci o odgovornosti

Marić, Sandra

Rade, Desanka

hrvatski

Oksidacijska stabilnost sojinog ulja u proizvodnji margarina

-

-

nije evidentirano

engleski

Oxidative stability of soybean oil in margarine production

nije evidentirano

-

nije evidentirano

Podaci o izdanju

39

07.05.2004.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija