Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Utjecaj sorte maslina na sastav masnih kiselina maslinovog ulja (CROSBI ID 339624)

Ocjenski rad | diplomski rad

Amić, Ana Utjecaj sorte maslina na sastav masnih kiselina maslinovog ulja / Rade, Desanka (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004

Podaci o odgovornosti

Amić, Ana

Rade, Desanka

hrvatski

Utjecaj sorte maslina na sastav masnih kiselina maslinovog ulja

-

-

Za potpuni bibliografski opis nedostaju: *Ključne riječi na izvornom jeziku rada *Ključne riječi na engleskom jeziku *Sažetak na izvornom jeziku rada (Admin)

engleski

The influence of olive variety on the fatty acid composition of virgin olive oil

nije evidentirano

-

nije evidentirano

Podaci o izdanju

56

07.05.2004.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija