izvor podataka: crosbi
✓
Utjecaj sorte maslina na sastav masnih kiselina maslinovog ulja (CROSBI ID 339624)
Ocjenski rad | diplomski rad
Amić, Ana
Utjecaj sorte maslina na sastav masnih kiselina maslinovog ulja / Rade, Desanka (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
Podaci o odgovornosti
Amić, Ana
Rade, Desanka
hrvatski
Utjecaj sorte maslina na sastav masnih kiselina maslinovog ulja
-
-
Za potpuni bibliografski opis nedostaju: *Ključne riječi na izvornom jeziku rada *Ključne riječi na engleskom jeziku *Sažetak na izvornom jeziku rada (Admin)
engleski
The influence of olive variety on the fatty acid composition of virgin olive oil
nije evidentirano
-
nije evidentirano
Podaci o izdanju
56
07.05.2004.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove