Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj uvjeta prešanja bučine koštice beskorke na svojstva i kemijski sastav ulja (CROSBI ID 339621)

Ocjenski rad | diplomski rad

Maruna, Martina Utjecaj uvjeta prešanja bučine koštice beskorke na svojstva i kemijski sastav ulja / Rade, Desanka (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004

Podaci o odgovornosti

Maruna, Martina

Rade, Desanka

hrvatski

Utjecaj uvjeta prešanja bučine koštice beskorke na svojstva i kemijski sastav ulja

-

-

nije evidentirano

engleski

The influence of pressing conditions on naked pumpkin seed to the properties and chemical structure of the oil

nije evidentirano

-

nije evidentirano

Podaci o izdanju

61

02.04.2004.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija