izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj uvjeta prešanja bučine koštice beskorke na svojstva i kemijski sastav ulja (CROSBI ID 339621)
Ocjenski rad | diplomski rad
Maruna, Martina
Utjecaj uvjeta prešanja bučine koštice beskorke na svojstva i kemijski sastav ulja / Rade, Desanka (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
Podaci o odgovornosti
Maruna, Martina
Rade, Desanka
hrvatski
Utjecaj uvjeta prešanja bučine koštice beskorke na svojstva i kemijski sastav ulja
-
-
nije evidentirano
engleski
The influence of pressing conditions on naked pumpkin seed to the properties and chemical structure of the oil
nije evidentirano
-
nije evidentirano
Podaci o izdanju
61
02.04.2004.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove