Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva i sastav bučinog ulja (CROSBI ID 339620)

Ocjenski rad | diplomski rad

Bartolić, Martina Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva i sastav bučinog ulja / Mokrovčak, Željko (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004

Podaci o odgovornosti

Bartolić, Martina

Mokrovčak, Željko

hrvatski

Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva i sastav bučinog ulja

*

*

Za potpuni bibliografski opis nedostaju: *Ključne riječi na izvornom jeziku rada *Ključne riječi na engleskom jeziku *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)

engleski

The influence of pressing conditions to the properties and quality of pumpkin seed oil

nije evidentirano

*

nije evidentirano

Podaci o izdanju

67

02.04.2004.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija