izvor podataka: crosbi
✓
Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva i sastav bučinog ulja (CROSBI ID 339620)
Ocjenski rad | diplomski rad
Bartolić, Martina
Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva i sastav bučinog ulja / Mokrovčak, Željko (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
Podaci o odgovornosti
Bartolić, Martina
Mokrovčak, Željko
hrvatski
Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva i sastav bučinog ulja
*
*
Za potpuni bibliografski opis nedostaju: *Ključne riječi na izvornom jeziku rada *Ključne riječi na engleskom jeziku *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)
engleski
The influence of pressing conditions to the properties and quality of pumpkin seed oil
nije evidentirano
*
nije evidentirano
Podaci o izdanju
67
02.04.2004.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove