Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 161537

Kakvoća i ispravnost ribe od ulova do potrošača


Hadžiosmanović, Mirza; Mioković, Branimir; Njari, Bela; Kozačinski, Lidija; Cvrtila, Željka
Kakvoća i ispravnost ribe od ulova do potrošača // Aktualna problematika veterinarsko-sanitarnog nadzora namirnica animalnog podrijetla / Hadžiosmanović, Mirza (ur.).
Zagreb: Veterinarski fakultet, Zavod za higijenu i tehnologiju animalnih namirnica, 2002. str. 36-42


Naslov
Kakvoća i ispravnost ribe od ulova do potrošača
(Quality and safety of fish from catch to consumers)

Autori
Hadžiosmanović, Mirza ; Mioković, Branimir ; Njari, Bela ; Kozačinski, Lidija ; Cvrtila, Željka

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Poglavlja u knjigama, stručni

Knjiga
Aktualna problematika veterinarsko-sanitarnog nadzora namirnica animalnog podrijetla

Urednik/ci
Hadžiosmanović, Mirza

Izdavač
Veterinarski fakultet, Zavod za higijenu i tehnologiju animalnih namirnica

Grad
Zagreb

Godina
2002

Raspon stranica
36-42

ISBN
953-6062-33-X

Ključne riječi
riba, kakvoća, sigurnost
(fish, quality, safety)

Sažetak
Prikazani su pokazatelji kakvoće i sigurnosti ribe kao namirnice u lancu prehrane, od ulova do konzumacije.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Veterinarska medicina



POVEZANOST RADA


Projekt / tema
0053025
0053372

Ustanove
Veterinarski fakultet, Zagreb

Citiraj ovu publikaciju

Hadžiosmanović, Mirza; Mioković, Branimir; Njari, Bela; Kozačinski, Lidija; Cvrtila, Željka
Kakvoća i ispravnost ribe od ulova do potrošača // Aktualna problematika veterinarsko-sanitarnog nadzora namirnica animalnog podrijetla / Hadžiosmanović, Mirza (ur.).
Zagreb: Veterinarski fakultet, Zavod za higijenu i tehnologiju animalnih namirnica, 2002. str. 36-42
Hadžiosmanović, M., Mioković, B., Njari, B., Kozačinski, L. & Cvrtila, Ž. (2002) Kakvoća i ispravnost ribe od ulova do potrošača. U: Hadžiosmanović, M. (ur.) Aktualna problematika veterinarsko-sanitarnog nadzora namirnica animalnog podrijetla. Zagreb, Veterinarski fakultet, Zavod za higijenu i tehnologiju animalnih namirnica, str. 36-42.
@inbook{inbook, editor = {Had\v{z}iosmanovi\'{c}, M.}, year = {2002}, pages = {36-42}, keywords = {fish, quality, safety}, isbn = {953-6062-33-X}, title = {Quality and safety of fish from catch to consumers}, keyword = {fish, quality, safety}, publisher = {Veterinarski fakultet, Zavod za higijenu i tehnologiju animalnih namirnica}, publisherplace = {Zagreb} }