Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Institut za migracije i narodnosti i projekt Hrvatske migrantske zajednice: pripadnost i "multikulturalizam", dionica hrvatske migrantske zajednice u Australiji i na Novom Zelandu. (CROSBI ID 498848)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | međunarodna recenzija

Mesarić Žabčić, Rebeka ; Mlinarić, Dubravka Institut za migracije i narodnosti i projekt Hrvatske migrantske zajednice: pripadnost i "multikulturalizam", dionica hrvatske migrantske zajednice u Australiji i na Novom Zelandu. // Multicultural Australia : Celebrating Croatian Identity. 2003

Podaci o odgovornosti

Mesarić Žabčić, Rebeka ; Mlinarić, Dubravka

hrvatski

Institut za migracije i narodnosti i projekt Hrvatske migrantske zajednice: pripadnost i "multikulturalizam", dionica hrvatske migrantske zajednice u Australiji i na Novom Zelandu.

Prezentacija provođenja projektnog zadatka Instituta za migracije i narodnosti u Australiji i praktične poteškoće na koje pri realizaciji projekta istraživači na terenu nailaze. Preispitivanje koncepata migrantskih zajednica, njihove pripadnosti i doživljaja multikulturalizma.

Hrvatski iseljenici; Australija; multikulturalizam; pripadnost; identitet

nije evidentirano

engleski

Institute for migrations and ethnic studies and project "Croatian migrant associations: belonging and "multiculturalism", section Croatian migrant associations in Australia and New Zealand.

nije evidentirano

Croatian migrants; Australia; multiculturalism; bellongings; identity

nije evidentirano

Podaci o prilogu

2003.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Multicultural Australia : Celebrating Croatian Identity

Podaci o skupu

Multicultural Australia:Celebrating Croatian Identity

pozvano predavanje

23.04.2003-25.04.2003

Sydney, Australija

Povezanost rada

Sociologija