Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Detaljni plan uređenja stambenog naselja na lokaciji Sopnica-Jelkovec (CROSBI ID 754666)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Gašparović, Sanja ; Maletić Mirko, Darija ; Martinčić, Nataša ; Mlinar, Ivan ; Šmit, Krunoslav Detaljni plan uređenja stambenog naselja na lokaciji Sopnica-Jelkovec // Zavod za urbanizam i prostorno planiranje Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. 2003.

Podaci o odgovornosti

Gašparović, Sanja ; Maletić Mirko, Darija ; Martinčić, Nataša ; Mlinar, Ivan ; Šmit, Krunoslav

hrvatski

Detaljni plan uređenja stambenog naselja na lokaciji Sopnica-Jelkovec

Detaljni plan uređenja stambenog naselja na lokaciji Sopnica-Jelkovec u Sesvetama planski i sustavno rješava više tipova stambenih i sve potrebne prateće sadržaje stambenog naselja koji su neophodni za njegovo korištenje. Suvremeni projektantsko-planerski postupak osigurao je cjelovitost i sveobuhvatnost prostorno-planske dokumentacije te osnovu za daljnju arhitektonsku razradu. Detaljnim planom uređenja stambenog naselja na lokaciji Sopnica-Jelkovec određeni su uvjeti razvoja, uređenja i upotrebe prostora, zaštita kulturnih dobara i prirode. Detaljni plan sadrži kartografske prikaze i detaljno tekstualno obrazloženje. Odredbe za provođenje ovog plana objavljenje su u Službenom glasniku Grada Zagreba (studeni, 2003.).

Zagreb; Sesvete; Stambeno naselje; Sopnica-Jelkovec

nije evidentirano

engleski

Detailed Plan of Housing Neighborhood for "Sopnica-Jelkovec" Area

nije evidentirano

Zagreb; Sesvete; Housing Neighborhood; Sopnica-Jelkovec

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zavod za urbanizam i prostorno planiranje Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

2003.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Arhitektura i urbanizam