Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Institucije, mehanizmi, mjere i instrumenti financijskih i fiskalnih poticaja znanstvenoistraživačkoj i razvojnoj djelatnosti u funkciji tehnologijskog razvoja s posebnim naglaskom na suradnji znanstvenog i gospodarskog sektora (CROSBI ID 754597)

Druge vrste radova | ostalo

Budak, Jelena ; Mervar, Andrea ; Radas, Sonja ; Rajh, Edo ; Švaljek, Sandra Institucije, mehanizmi, mjere i instrumenti financijskih i fiskalnih poticaja znanstvenoistraživačkoj i razvojnoj djelatnosti u funkciji tehnologijskog razvoja s posebnim naglaskom na suradnji znanstvenog i gospodarskog sektora. 2002.

Podaci o odgovornosti

Budak, Jelena ; Mervar, Andrea ; Radas, Sonja ; Rajh, Edo ; Švaljek, Sandra

hrvatski

Institucije, mehanizmi, mjere i instrumenti financijskih i fiskalnih poticaja znanstvenoistraživačkoj i razvojnoj djelatnosti u funkciji tehnologijskog razvoja s posebnim naglaskom na suradnji znanstvenog i gospodarskog sektora

U ovoj studiji su prikazani rezultati istraživanja nad poduzećima i znanstvenim institucijama u Hrvatskoj. Cilj istraživanja je bio detaljno snimiti trenutno stanje u području suradnje znanstvenika i gospodarstvenika. Razumijevanje postojeće situacije, uključivši poteškoće i prepoznavanje potencijala, je izuzetno važno za donošenje učinkovitih poticajnih mjera.

suradnja; znanost-industrija

nije evidentirano

engleski

Financial and fiscal incentives for science-industry cooperation

nije evidentirano

industry-science cooperation

nije evidentirano

Podaci o izdanju

2002.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

nije evidentirano