Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Tendencije u potrošnji hrane i pića turista u Istri (CROSBI ID 1884)

Autorska knjiga | ostalo

Ružić, Pavlo ; Milohanović, Ana Tendencije u potrošnji hrane i pića turista u Istri. Pula: Institut za poljoprivredu i turizam Poreč, 2003

Podaci o odgovornosti

Ružić, Pavlo ; Milohanović, Ana

hrvatski

Tendencije u potrošnji hrane i pića turista u Istri

Predmet istraživanja u ovoj knjizi je prikupljanje relevantnih spoznaja o potrošnji hrane i pića turista na području Istre (Istarske županije). S tim u vezi nastoji se otkriti kako se turisti u Istri hrane, koje restorane posjećuju s obzirom na lokaciju i ponudu jela i pića, koja jela preferiraju (mesna, riblja, tjestenine, domaće specijalitete i sl.), koliko poznaju domaća jela i pića, kojim značajkama hrane pridaju veću pozornost (izgledu, kalorijama, zdravoj hrani i sl.), koliko često posjećuju restorane za vrijeme svog boravka u Istri, jesu li cijene hrane i pića visoke, koliko troše za hranu i piće po osobi dnevno i sl. Na temelju dobivenih podataka i spoznaja utvrđuju se tendencije u potrošnji hrane i pića.

hrana; piće; turistička ponuda; potražnja i potrošnja; tendencije

nije evidentirano

engleski

Food and Drink Consumption Tendencies of Tourists in Istria

nije evidentirano

food; drink; tourism supply; demand and consumption; tendencies

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Pula: Institut za poljoprivredu i turizam Poreč

2003.

953-97050-7-X

107

objavljeno

Povezanost rada

Ekonomija