izvor podataka: crosbi
!
Ispitivanje aktivnosti kultura bakterija Acetobacter sp. izuzetih pri različitim parametrima uzgoja (CROSBI ID 337654)
Ocjenski rad | diplomski rad
Šolić, Maja
Ispitivanje aktivnosti kultura bakterija Acetobacter sp. izuzetih pri različitim parametrima uzgoja / Stehlik-Tomas, Vesna (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2003
Podaci o odgovornosti
Šolić, Maja
Stehlik-Tomas, Vesna
hrvatski
Ispitivanje aktivnosti kultura bakterija Acetobacter sp. izuzetih pri različitim parametrima uzgoja
Istraživanja su pokazala da uzorak matičnog octa izuzet u optimalnim uvjetima, ima i optimalnu aktivnost. Matični octevi izuzeti nakon pregrijavanja i pothlađivanj pokazuju dugu fazu adaptacije i malu produktivnost.
Acetobacter sp.; matični ocat; octena kiselina
nije evidentirano
engleski
The exploring of the activity of bacterial culture Acetobacter sp. that are taken out during different states in the production
nije evidentirano
Acetobacter sp; inoculation vinegar; acetic acid
nije evidentirano
Podaci o izdanju
62
03.04.2003.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove