Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Ispitivanje aktivnosti kultura bakterija Acetobacter sp. izuzetih pri različitim parametrima uzgoja (CROSBI ID 337654)

Ocjenski rad | diplomski rad

Šolić, Maja Ispitivanje aktivnosti kultura bakterija Acetobacter sp. izuzetih pri različitim parametrima uzgoja / Stehlik-Tomas, Vesna (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2003

Podaci o odgovornosti

Šolić, Maja

Stehlik-Tomas, Vesna

hrvatski

Ispitivanje aktivnosti kultura bakterija Acetobacter sp. izuzetih pri različitim parametrima uzgoja

Istraživanja su pokazala da uzorak matičnog octa izuzet u optimalnim uvjetima, ima i optimalnu aktivnost. Matični octevi izuzeti nakon pregrijavanja i pothlađivanj pokazuju dugu fazu adaptacije i malu produktivnost.

Acetobacter sp.; matični ocat; octena kiselina

nije evidentirano

engleski

The exploring of the activity of bacterial culture Acetobacter sp. that are taken out during different states in the production

nije evidentirano

Acetobacter sp; inoculation vinegar; acetic acid

nije evidentirano

Podaci o izdanju

62

03.04.2003.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Biotehnologija