Reilly C. Metal Contamination of Food. Its significance for food quality and human health. 3rd ed. Oxford: Blackwell Science Ltd. 2002 (ISBN 0 6320 5927 3) (CROSBI ID 102922)
Prilog u časopisu | prikaz, osvrt, kritika
Podaci o odgovornosti
Momčilović, Berislav
engleski
Reilly C. Metal Contamination of Food. Its significance for food quality and human health. 3rd ed. Oxford: Blackwell Science Ltd. 2002 (ISBN 0 6320 5927 3)
U knjizi su izneseni najnoviji podaci o prisustvu metala u čovjekovoj hrani te njihov utjecaj na zdravlje i bolest ljudi i životinja. Prof. Reilly je medjunarodno priznat ekspert za javno zdravstvo i u trećem izdanju svoje knjige sublimirao je znanje i iskustvo na podrušju zagađenja čovjekove hrane metalima za dobrobit znanstvenih istraživača i praktičnih stručnjaka iz medicine, biologije, kemije i toksikologije.
metal contamination of food
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Povezanost rada
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita