Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Reilly C. Metal Contamination of Food. Its significance for food quality and human health. 3rd ed. Oxford: Blackwell Science Ltd. 2002 (ISBN 0 6320 5927 3) (CROSBI ID 102922)

Prilog u časopisu | prikaz, osvrt, kritika

Momčilović, Berislav Reilly C. Metal Contamination of Food. Its significance for food quality and human health. 3rd ed. Oxford: Blackwell Science Ltd. 2002 (ISBN 0 6320 5927 3) // Croatian medical journal, 44 (2003), 506-507

Podaci o odgovornosti

Momčilović, Berislav

engleski

Reilly C. Metal Contamination of Food. Its significance for food quality and human health. 3rd ed. Oxford: Blackwell Science Ltd. 2002 (ISBN 0 6320 5927 3)

U knjizi su izneseni najnoviji podaci o prisustvu metala u čovjekovoj hrani te njihov utjecaj na zdravlje i bolest ljudi i životinja. Prof. Reilly je medjunarodno priznat ekspert za javno zdravstvo i u trećem izdanju svoje knjige sublimirao je znanje i iskustvo na podrušju zagađenja čovjekove hrane metalima za dobrobit znanstvenih istraživača i praktičnih stručnjaka iz medicine, biologije, kemije i toksikologije.

metal contamination of food

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

44

2003.

506-507

objavljeno

0353-9504

1332-8166

Povezanost rada

Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita

Indeksiranost