Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 129726

Oštečenje zrna ječma u procesu dorade


Baždar, Goran
Oštečenje zrna ječma u procesu dorade, 2003., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 129726 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Oštečenje zrna ječma u procesu dorade
(Damages of Barley kernels through processing)

Autori
Baždar, Goran

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Agronomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
23.05

Godina
2003

Stranica
24

Mentor
Jukić, Željko

Ključne riječi
Ječam; dorada
(Barley; processing)

Sažetak
Rad je obuhvatio lom zrna ječma tijekom dorade te je utvrđena razlika između sorata u postotnom udjelu frakcija zrna, vlage zrna, sadržaja proteina i lomu zrna.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Projekti:
0178001

Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Željko Jukić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju

Baždar, Goran
Oštečenje zrna ječma u procesu dorade, 2003., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
Baždar, G. (2003) 'Oštečenje zrna ječma u procesu dorade', diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Ba\v{z}dar, G.}, year = {2003}, pages = {24}, keywords = {Je\v{c}am, dorada}, title = {O\v{s}te\v{c}enje zrna je\v{c}ma u procesu dorade}, keyword = {Je\v{c}am, dorada}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Ba\v{z}dar, G.}, year = {2003}, pages = {24}, keywords = {Barley, processing}, title = {Damages of Barley kernels through processing}, keyword = {Barley, processing}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font