izvor podataka: crosbi
✓
Oštečenje zrna ječma u procesu dorade (CROSBI ID 337463)
Ocjenski rad | diplomski rad
Baždar, Goran
Oštečenje zrna ječma u procesu dorade / Jukić, Željko (mentor);
Zagreb, Agronomski fakultet, . 2003
Podaci o odgovornosti
Baždar, Goran
Jukić, Željko
hrvatski
Oštečenje zrna ječma u procesu dorade
Rad je obuhvatio lom zrna ječma tijekom dorade te je utvrđena razlika između sorata u postotnom udjelu frakcija zrna, vlage zrna, sadržaja proteina i lomu zrna.
Ječam; dorada
nije evidentirano
engleski
Damages of Barley kernels through processing
nije evidentirano
Barley; processing
nije evidentirano
Podaci o izdanju
24
23.05.2003.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Agronomski fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove