Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Oštečenje zrna ječma u procesu dorade (CROSBI ID 337463)

Ocjenski rad | diplomski rad

Baždar, Goran Oštečenje zrna ječma u procesu dorade / Jukić, Željko (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 2003

Podaci o odgovornosti

Baždar, Goran

Jukić, Željko

hrvatski

Oštečenje zrna ječma u procesu dorade

Rad je obuhvatio lom zrna ječma tijekom dorade te je utvrđena razlika između sorata u postotnom udjelu frakcija zrna, vlage zrna, sadržaja proteina i lomu zrna.

Ječam; dorada

nije evidentirano

engleski

Damages of Barley kernels through processing

nije evidentirano

Barley; processing

nije evidentirano

Podaci o izdanju

24

23.05.2003.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)