izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj lecitina na gorčinu i oksidacijsku stabilnost maslinovog ulja (CROSBI ID 337425)
Ocjenski rad | diplomski rad
Gržetić, Ana
Utjecaj lecitina na gorčinu i oksidacijsku stabilnost maslinovog ulja / Mokrovčak, Željko (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2002
Podaci o odgovornosti
Gržetić, Ana
Mokrovčak, Željko
hrvatski
Utjecaj lecitina na gorčinu i oksidacijsku stabilnost maslinovog ulja
-
djevičansko maslinovo ulje; lecitin; gorčina; oksidacijska stabilnost
nije evidentirano
engleski
The influence of lecithin on the bitterness and oxidative stability of oilve oil
nije evidentirano
virgin olive oil; lecithin; bitternes; oxidative stability
nije evidentirano
Podaci o izdanju
73
07.11.2002.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove