Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj lecitina na gorčinu i oksidacijsku stabilnost maslinovog ulja (CROSBI ID 337425)

Ocjenski rad | diplomski rad

Gržetić, Ana Utjecaj lecitina na gorčinu i oksidacijsku stabilnost maslinovog ulja / Mokrovčak, Željko (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2002

Podaci o odgovornosti

Gržetić, Ana

Mokrovčak, Željko

hrvatski

Utjecaj lecitina na gorčinu i oksidacijsku stabilnost maslinovog ulja

-

djevičansko maslinovo ulje; lecitin; gorčina; oksidacijska stabilnost

nije evidentirano

engleski

The influence of lecithin on the bitterness and oxidative stability of oilve oil

nije evidentirano

virgin olive oil; lecithin; bitternes; oxidative stability

nije evidentirano

Podaci o izdanju

73

07.11.2002.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija