Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj dodatka tanina na dokiseljavano vino Malvazija istarska. (CROSBI ID 459158)

Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad

Brnčić, Goran Utjecaj dodatka tanina na dokiseljavano vino Malvazija istarska. / Petrović, Siniša (mentor); Poreč, . 2013

Podaci o odgovornosti

Brnčić, Goran

Petrović, Siniša

hrvatski

Utjecaj dodatka tanina na dokiseljavano vino Malvazija istarska.

U radu je ispitan utjecaj dodatka tanina na prethodno dokiseljavano vino sorte Malvazije istarske.

tanini, Malvazija istarska, dokiseljavanje

nije evidentirano

engleski

Effects of tannins on acidified wine of Malvazija istarska cultivar.

nije evidentirano

Tannins, Malvazija istarska

nije evidentirano

Podaci o izdanju

37

13.09.2013.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Poreč

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)