izvor podataka: crosbi
✓
Razvrstavanje i kakvoća svinjskih trupova (CROSBI ID 318955)
Prilog u časopisu | stručni rad | domaća recenzija
Karolyi, Danijel
Razvrstavanje i kakvoća svinjskih trupova // Svinjogojstvo, 4 (2022), 12; 15-18
Podaci o odgovornosti
Karolyi, Danijel
hrvatski
Razvrstavanje i kakvoća svinjskih trupova
U radu su navedeni najvažniji utjecaji postupaka prije i tijekom klanja na kakvoću svinjskih trupova i mesa, opisan propisani postupak ocjene i razvrstavanja svinjskih trupova i polovica na liniji klanja, te analizirani pokazatelji razvrstavanja svinjskih trupova u Republici Hrvatskoj za period 2017. do 2021. godine.
Svinje ; svinjski trupovi ; SEUROP klasifikacija ; Republika Hrvatska
nije evidentirano
engleski
Classification and quality of pig carcasses
nije evidentirano
pigs ; pig carcasses ; SEUROP classification ; Republic of Croatia
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove