Inovacije Sveučilišta u Zagrebu (CROSBI ID 21569)
Autorska knjiga | ostalo
Podaci o odgovornosti
Boras, Damir
Pap, Klaudio
hrvatski
Inovacije Sveučilišta u Zagrebu
Ova knjiga omogućuje da se znanstvena i stručna javnost zajedno s gospodarstvenim subjektima upozna s istraživačkim i stručnim radom s inovacijskim potencijalom koji nosi u sebi Sveučilište u Zagrebu.
inovacije
U knjizi je opisan inovativni potencijal HRZZ projekta (IP-2016-06-3685): Inovativni funkcionalni proizvodi od janjećeg mesa (str 402- 404). Projekt je jedini aktivni projekt na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu kojem je prepoznat inovativni potencijal, odnosno njegovo potencijalno inovativno rješenje u tehnoloških postupcima proizvodnje. Ukupno je u knjizi opisan inovativni potencijal 130 aktivnih projekata sastavnica Sveučilišta u Zagrebu.
engleski
Innovations of the University of Zagreb
nije evidentirano
Innovations
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu
2021.
978-953-8250-24-8
410
objavljeno