Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Hoćemo li nakon COVID-19 sve više govoriti o Slow turizmu? (CROSBI ID 71320)

Prilog u knjizi | izvorni znanstveni rad

Krešić, Damir ; Gjurašić, Matina Hoćemo li nakon COVID-19 sve više govoriti o Slow turizmu? // Izazovi destinacijskoga menadžmenta i imaginacija turizma budućnosti: Prilagodba destinacijskih menadžment organizacija COVID-19 okruženju / Golja, Tea (ur.). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2021. str. 211-220

Podaci o odgovornosti

Krešić, Damir ; Gjurašić, Matina

hrvatski

Hoćemo li nakon COVID-19 sve više govoriti o Slow turizmu?

Poglavlje obrađuje temu “sporog turizma“, pojavu, razvoj i ciljeve te usporedbu sa masovnim turizmom. Svrha je poglavlja istaknuti obilježja i prednosti ¨sporog turizma¨ koje turistička destinacija može iskoristiti ukoliko su svi dionici uključeni.

sporo putovanje ; autentično iskustvo ; održivi razvoj ; lokalna kuhinja

nije evidentirano

engleski

Slow Tourism as an emerging trend in the post COVID- 19 period?

nije evidentirano

slow travel ; authentic experience ; sustainable development ; local cuisine

nije evidentirano

Podaci o prilogu

211-220.

objavljeno

Podaci o knjizi

Izazovi destinacijskoga menadžmenta i imaginacija turizma budućnosti: Prilagodba destinacijskih menadžment organizacija COVID-19 okruženju

Golja, Tea

Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

2021.

978-953-8278-81-5

Povezanost rada

Interdisciplinarne društvene znanosti