Hoćemo li nakon COVID-19 sve više govoriti o Slow turizmu? (CROSBI ID 71320)
Prilog u knjizi | izvorni znanstveni rad
Podaci o odgovornosti
Krešić, Damir ; Gjurašić, Matina
hrvatski
Hoćemo li nakon COVID-19 sve više govoriti o Slow turizmu?
Poglavlje obrađuje temu “sporog turizma“, pojavu, razvoj i ciljeve te usporedbu sa masovnim turizmom. Svrha je poglavlja istaknuti obilježja i prednosti ¨sporog turizma¨ koje turistička destinacija može iskoristiti ukoliko su svi dionici uključeni.
sporo putovanje ; autentično iskustvo ; održivi razvoj ; lokalna kuhinja
nije evidentirano
engleski
Slow Tourism as an emerging trend in the post COVID- 19 period?
nije evidentirano
slow travel ; authentic experience ; sustainable development ; local cuisine
nije evidentirano
Podaci o prilogu
211-220.
objavljeno
Podaci o knjizi
Izazovi destinacijskoga menadžmenta i imaginacija turizma budućnosti: Prilagodba destinacijskih menadžment organizacija COVID-19 okruženju
Golja, Tea
Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
2021.
978-953-8278-81-5