Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Functional Foods (CROSBI ID 70404)

Prilog u knjizi | izvorni znanstveni rad | međunarodna recenzija

Lorenzo, José M. ; Munekata, Paulo E. S. ; Pateiro, Mirian ; Fierro, Elena Movilla ; Rimac Brnčić, Suzana ; Brnčić, Mladen ; Barba, Francisco Functional Foods // Nutraceuticals and Dietary Supplements / Keservani, Raj K. ; Sharma, Anil K. ; Kesharwani, Rajesh K. (ur.). New York (NY): Taylor & Francis, 2020. str. 1-18

Podaci o odgovornosti

Lorenzo, José M. ; Munekata, Paulo E. S. ; Pateiro, Mirian ; Fierro, Elena Movilla ; Rimac Brnčić, Suzana ; Brnčić, Mladen ; Barba, Francisco

engleski

Functional Foods

In this chapter the main factors related to functional food development, the relation between consumer’s preferences and functional food supply, and the strategies to develop and establish a product in the market are overviewed and discussed.

functional food

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

1-18.

objavljeno

Podaci o knjizi

Keservani, Raj K. ; Sharma, Anil K. ; Kesharwani, Rajesh K.

New York (NY): Taylor & Francis

2020.

9781771888738

Povezanost rada

Nutricionizam, Prehrambena tehnologija