Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 3. (CROSBI ID 20758)

Urednička knjiga | monografija (znanstvena) | međunarodna recenzija

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 3. / Šubarić, Drago ; Miličević, Borislav (ur.) Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Velečilište u Požegi, 2021

Podaci o odgovornosti

Šubarić, Drago ; Miličević, Borislav

Jozinović, Antun

hrvatski

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 3.

Monografija uključuje 15 poglavlja u kojima je prikazan potencijal iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Namijenjena je nastavnicima, studentima i istraživačima koji se bave područjem prehrambene tehnologije i biotehnologije te iskorištenjem nusproizvoda prehrambene industrije.

nusproizvodi prehrambene industrije ; iskorištenje

nije evidentirano

engleski

Some possibilities for utilization of food inustry by-products - Book 3

nije evidentirano

food industry by-products ; utilization

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Velečilište u Požegi

2021.

978-953-7005-74-0

402

objavljeno

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija