Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 3. (CROSBI ID 20758)
Urednička knjiga | monografija (znanstvena) | međunarodna recenzija
Podaci o odgovornosti
Šubarić, Drago ; Miličević, Borislav
Jozinović, Antun
hrvatski
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 3.
Monografija uključuje 15 poglavlja u kojima je prikazan potencijal iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Namijenjena je nastavnicima, studentima i istraživačima koji se bave područjem prehrambene tehnologije i biotehnologije te iskorištenjem nusproizvoda prehrambene industrije.
nusproizvodi prehrambene industrije ; iskorištenje
nije evidentirano
engleski
Some possibilities for utilization of food inustry by-products - Book 3
nije evidentirano
food industry by-products ; utilization
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Velečilište u Požegi
2021.
978-953-7005-74-0
402
objavljeno