Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

2nd International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts (CROSBI ID 20756)

Urednička knjiga | zbornik sažetaka s konferencije | međunarodna recenzija

2nd International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts / Miličević, Borislav (ur.) Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021

Podaci o odgovornosti

Miličević, Borislav

Jozinović, Antun

hrvatski

2nd International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts

Zbornik uključuje sažetke 10 pozvanih predavanja održanih na 2. međunarodnom znanstveno-stručnom skupu FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS, vezanih uz problematiku zbrinjavanja i potencijalnog iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Održavanje Skupa sufinancirala je Hrvatska zaklada za znanost projektom „Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz nusproizvoda biljnoga podrijetla“ (UIP-2017-05-9909).

nusproizvodi prehrambene industrije ; iskorištenje

nije evidentirano

engleski

2nd International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts

Zbornik uključuje sažetke 10 pozvanih predavanja održanih na 2. međunarodnom znanstveno-stručnom skupu FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS, vezanih uz problematiku zbrinjavanja i potencijalnog iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Održavanje Skupa sufinancirala je Hrvatska zaklada za znanost projektom „Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz nusproizvoda biljnoga podrijetla“ (UIP-2017-05-9909).

food industry by-products ; utilization

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

2021.

978-953-7005-78-8

21

objavljeno

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija