2nd International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts (CROSBI ID 20756)
Urednička knjiga | zbornik sažetaka s konferencije | međunarodna recenzija
Podaci o odgovornosti
Miličević, Borislav
Jozinović, Antun
hrvatski
2nd International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts
Zbornik uključuje sažetke 10 pozvanih predavanja održanih na 2. međunarodnom znanstveno-stručnom skupu FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS, vezanih uz problematiku zbrinjavanja i potencijalnog iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Održavanje Skupa sufinancirala je Hrvatska zaklada za znanost projektom „Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz nusproizvoda biljnoga podrijetla“ (UIP-2017-05-9909).
nusproizvodi prehrambene industrije ; iskorištenje
nije evidentirano
engleski
2nd International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts
Zbornik uključuje sažetke 10 pozvanih predavanja održanih na 2. međunarodnom znanstveno-stručnom skupu FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS, vezanih uz problematiku zbrinjavanja i potencijalnog iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Održavanje Skupa sufinancirala je Hrvatska zaklada za znanost projektom „Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz nusproizvoda biljnoga podrijetla“ (UIP-2017-05-9909).
food industry by-products ; utilization
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
2021.
978-953-7005-78-8
21
objavljeno