Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Znanstvena kuharica (ili kako kuhati sa znanstvenim informacijama) (CROSBI ID 789150)

Druge vrste radova | audio/video zapis

Jurković, Sanja ; Končić, Ivana Znanstvena kuharica (ili kako kuhati sa znanstvenim informacijama) // Ruđerov interaktivni labos. 2021.

Podaci o odgovornosti

Jurković, Sanja ; Končić, Ivana

hrvatski

Znanstvena kuharica (ili kako kuhati sa znanstvenim informacijama)

Trebaju ti odlični sastojci za kuhanje strahovito dobrog seminara ili eseja? Ne znaš gdje ih pronaći i kako ih uopće tražiti? Kako razlikovati kvalitetne i pokvarene sastojke ne koristeći pritom osjetilo njuha? Na pravom si mjestu! Centar za znanstvene informacije ima sve “tips & tricks” koje možeš poželjeti. Pridruži nam se na predavanju i nauči kako kuhati sa znanstvenim informacijama, kako pronaći kvalitetnu literaturu i pravilno ju navoditi. Naučit ćeš nešto i o otvorenom pristupu, glavnom sastojku koji će ti ovo kuhanje učiniti kratkim i slatkim.

znanstvene informacije ; citiranje ; literatura ; autorstvo

Predavanje je održano u sklopu Online Otvorenog dana Instituta Ruđer Bošković 2021. godine.

engleski

Scientific cookbook (or how to cook with scientific information)

nije evidentirano

scientific information ; citations ; literature ; autorship

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Ruđerov interaktivni labos

2021.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Informacijske i komunikacijske znanosti

Poveznice