Znanstvena kuharica (ili kako kuhati sa znanstvenim informacijama) (CROSBI ID 789150)
Druge vrste radova | audio/video zapis
Podaci o odgovornosti
Jurković, Sanja ; Končić, Ivana
hrvatski
Znanstvena kuharica (ili kako kuhati sa znanstvenim informacijama)
Trebaju ti odlični sastojci za kuhanje strahovito dobrog seminara ili eseja? Ne znaš gdje ih pronaći i kako ih uopće tražiti? Kako razlikovati kvalitetne i pokvarene sastojke ne koristeći pritom osjetilo njuha? Na pravom si mjestu! Centar za znanstvene informacije ima sve “tips & tricks” koje možeš poželjeti. Pridruži nam se na predavanju i nauči kako kuhati sa znanstvenim informacijama, kako pronaći kvalitetnu literaturu i pravilno ju navoditi. Naučit ćeš nešto i o otvorenom pristupu, glavnom sastojku koji će ti ovo kuhanje učiniti kratkim i slatkim.
znanstvene informacije ; citiranje ; literatura ; autorstvo
Predavanje je održano u sklopu Online Otvorenog dana Instituta Ruđer Bošković 2021. godine.
engleski
Scientific cookbook (or how to cook with scientific information)
nije evidentirano
scientific information ; citations ; literature ; autorship
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Ruđerov interaktivni labos
2021.
nije evidentirano
objavljeno