Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Antioxidants in Food - A Theoretical Approach (CROSBI ID 702808)

Neobjavljeno sudjelovanje sa skupa | neobjavljeni prilog sa skupa

Amić, Ana Antioxidants in Food - A Theoretical Approach // Round Table: Why to consume functional food? Osijek, Hrvatska, 12.11.2020-12.11.2020

Podaci o odgovornosti

Amić, Ana

engleski

Antioxidants in Food - A Theoretical Approach

This lecture gives an introduction to the theoretical approach in the study of antioxidants in food. It includes a short overview of main reaction mechanisms underlying antioxidant activity of polyphenolic natural compounds, such as quercetin, and computational tools useful for study of such compounds.

food ; antioxidants ; quercetin ; DFT ; reaction mechanism

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o skupu

Round Table: Why to consume functional food?

pozvano predavanje

12.11.2020-12.11.2020

Osijek, Hrvatska

Povezanost rada

Kemija