Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Upotreba rogača u prizvodnji jakih alkoholnih pića (CROSBI ID 69403)

Prilog u knjizi | izvorni znanstveni rad | domaća recenzija

Hanousek Čiča, Karla ; Stanzer, Damir ; Mrvčić, Jasna Upotreba rogača u prizvodnji jakih alkoholnih pića // Taksonomija, ekologija i uporaba rogača (Ceratonia siliqua L.) i lovora (Laurus nobilis L.) u Hrvatskoj / Tomić, Franjo ; Peklić, Ivan (ur.). Zagreb : Križevci: Zavod za znanstveni rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti Koprivničko-križevačke županije, 2020. str. 81-88

Podaci o odgovornosti

Hanousek Čiča, Karla ; Stanzer, Damir ; Mrvčić, Jasna

hrvatski

Upotreba rogača u prizvodnji jakih alkoholnih pića

Poglavlje obrađuje proizvodnju likera i rakije od rogača.

rogač, alkoholna pića

nije evidentirano

engleski

Carob as raw material in production of strong alcoholic drinks

nije evidentirano

carob, alcoholic drinks

nije evidentirano

Podaci o prilogu

81-88.

objavljeno

Podaci o knjizi

Taksonomija, ekologija i uporaba rogača (Ceratonia siliqua L.) i lovora (Laurus nobilis L.) u Hrvatskoj

Tomić, Franjo ; Peklić, Ivan

Zagreb : Križevci: Zavod za znanstveni rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti Koprivničko-križevačke županije

2020.

978-953-347-348-2

Povezanost rada

Interdisciplinarne biotehničke znanosti, Prehrambena tehnologija