Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

GC-MS investigation of the glucoside synthesis by b-glucosidase from bitter almonds (CROSBI ID 465828)

Neobjavljeno sudjelovanje sa skupa | neobjavljeni prilog sa skupa | međunarodna recenzija

Miloš, Mladen ; Mastelić, Josip GC-MS investigation of the glucoside synthesis by b-glucosidase from bitter almonds // International Symposium "Enzyme Reaction Engineering" Supetar, Hrvatska, 02.10.1997-04.10.1997

Podaci o odgovornosti

Miloš, Mladen ; Mastelić, Josip

engleski

GC-MS investigation of the glucoside synthesis by b-glucosidase from bitter almonds

GC-MS analiza je primijenjena u izučavanju iskorištenja tijekom enzimski katalizirane sinteze nekih alifatskih, aromatskih i terpenskih b-glucozida. Butanol, octanol i benzil alkohol pokazuju relativno visoko iskorištenje. Terpenski spojevi, kao npr. timol, ne gradi glukozid, a kod mentola samo tragovi su mentilglukozida su određeni.

glucosides; synthesis; b-glucosidase

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o skupu

International Symposium "Enzyme Reaction Engineering"

poster

02.10.1997-04.10.1997

Supetar, Hrvatska

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija