GC-MS investigation of the glucoside synthesis by b-glucosidase from bitter almonds (CROSBI ID 465828)
Neobjavljeno sudjelovanje sa skupa | neobjavljeni prilog sa skupa | međunarodna recenzija
Podaci o odgovornosti
Miloš, Mladen ; Mastelić, Josip
engleski
GC-MS investigation of the glucoside synthesis by b-glucosidase from bitter almonds
GC-MS analiza je primijenjena u izučavanju iskorištenja tijekom enzimski katalizirane sinteze nekih alifatskih, aromatskih i terpenskih b-glucozida. Butanol, octanol i benzil alkohol pokazuju relativno visoko iskorištenje. Terpenski spojevi, kao npr. timol, ne gradi glukozid, a kod mentola samo tragovi su mentilglukozida su određeni.
glucosides; synthesis; b-glucosidase
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o prilogu
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o skupu
International Symposium "Enzyme Reaction Engineering"
poster
02.10.1997-04.10.1997
Supetar, Hrvatska