izvor podataka: crosbi
!
Inovacije u prehrani preživača u prirodnom uzgoju kao temelj održivosti i konkurentnosti lovnog turizma (CROSBI ID 19984)
Autorska knjiga | priručnik
Poljak, Milan ; Oršanić, Milan ; Grubešić, Marijan ; Tomljanović, Kristijan ; Lazarević, Boris ; Prđun, Saša
Inovacije u prehrani preživača u prirodnom uzgoju kao temelj održivosti i konkurentnosti lovnog turizma. Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2018
Podaci o odgovornosti
Poljak, Milan ; Oršanić, Milan ; Grubešić, Marijan ; Tomljanović, Kristijan ; Lazarević, Boris ; Prđun, Saša
hrvatski
Inovacije u prehrani preživača u prirodnom uzgoju kao temelj održivosti i konkurentnosti lovnog turizma
Rezultati projekta Vijeća za istraživanja u poljoprivredi.
jelen obični, prirodni uzgoj, pašnjaci, krmne kulture, preferencija u prehrani
nije evidentirano
engleski
Innovations in ruminant nutrition in natural breeding as a basis for sustainability and competitiveness of hunting tourism
nije evidentirano
red deer, natural breeding, pastures, fodder crops, dietary preference
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
2018.
978-953-7878-89-4
27
objavljeno
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezani izdavači
Povezane ustanove